ivg group logo text
 
bsm-bg.com

Уеб дизайн

Съвременният уебсайт е средство за комуникация с настоящите и бъдещите клиенти на всяка компания. Той е важна част от фирмената идентичност и е първият източник на информация до който вашите бъдещи клиенти имат достъп. Професионално изработеният уебсайт отличава фирмата от нейните конкуренти и й дава предимство. Като допълнение Съвременният уебсайт е най-добрата реклама за всяка една компания.

“Ай Ев Джй Груп” може да разработи за Вас изключително оптимизирам уеб сайт, който да отговаря както на Вашите нужди, така и на нуждите на клиентите Ви. Ние ще се постараем да намерим най-доброто решение за Вас, така че да бъдете добре представени в Интертнет, защото не само визията има значение.

Как работим? Ще се срещнем с Вас , за да обсъдим Вашите нужди от представяне в Интернет. Ще обсъдим функционалността на бъдещият Ви сайт. Ще разработим за Вас няколко дизайнерски решения, от който ще имате възможност да избирате. Ще обсъдим предимствата и недостатъците им. Ще сме на Ваше разположение за да обсъдим Вашите нови идеи.

Ако имате вече изграден сайт и се нуждаете от съвет или поддръжка, ние сме на разположение. Ще прегледаме сайтът Ви и ще го коментираме с Вас, за да го направим заедно по-добър и работещ!

Цени на услугите:

Графичен дизайн на уеб сайт - 1 основна страница и до 3 вътрешни: 300 лв.
Изработка на статичен уеб сайт - 1 основна страница и до 6 вътрешни: 749 лв.
Изработка на динамичен уеб сайт базов пакет:
1 основна страница до 6 въртешни. 1150 лв.

Изработка на статична уеб страница : 25 лв.
Изработка на динамична уеб страница: 50 лв.

* Цените подлежат на обсъждане и корекция в зависимост от фунцкионалността и сложността на конкретната задача.

Уеб базирани приложения

Ние разработваме Уеб базирани приложения, които ползват Интернет и свързаните с него технологии, позволяващи сигурна работа на отдалечено работно място с данни от корпоративната мрежа.

Цена:

Цената може да бъде определена единствено след като обсъдим Вашите нужди и изисквания, и определим софтуерното задание.

SEO (search engine optimization) услуги

Изработката на един web сайт е нещо съвсем различно от това този сайт да бъде успешно представен в Интернет, защото живота на този сайт в действителност започва едва след като бъде популяризиран.

Популяризирането на един сайт в действителност е изключително времеотнемаща задача. Търсене на маркетингова стратегия съчетана с Интернет технологиите. В зависимост от сложността и тематиката на конкретния сайт понякога тази задача може да отнеме повече от месеци проучване и оптимизиране.

Цена:

Месечен абонамент за поддръжка и оптимизиране - 120 лв.

Разработка на софтуер

В софтуерния екип на IVG Group Ltd. работят високо мотивирани, инициативни и компетентни специалисти. Те създават специфични и сложни софтуерни приложения, работещи в Интернет/Интранет среда.

За да изградим Вашето специфично приложение, ние се нуждаем от повече информация отностно функционалността му.

Цена:

По договаряне.

Мултимедийни приложения

Мултимедията се превърна в стандартно средство използвано от много компании за он-лайн реклами, демонстрация на продукти, маркетинг комуникации, компютърно обучение и представяне.

Предимствата на подобен род приложения са лесното възприемане и усвояване на представяната информация. В повечето случаи тази информацията е различна по вид и форма, което изисква намесата на различни видове специалисти.

Трябва да се проучи и отношението на потребителите, за които е предназначено приложението. Създаване на подобен род приложения е сложен процес включващ проектиране и разработка на комплексен проект по дадено задание. Това изисква предварително проучване на нуждите на пазара, както и тиражирането и разпространението на мултимедииния продукт.

Цена:

По договаряне.

CD визитна картичка или CD презентация

В различните развити държави изключително добро впечатление прави елитарната CD визитна картичка или CD презентация. Тя съдържа престижна информация за годината на основаване на фирмата, броя на клоновете, Вашите услуги и продукти, деловите връзки, фирмения девиз, фирменото лого, Видео продукция, Интерактивни каталози, Мултимедийни презентации, WEB сайтове на CD, Аудио продукти, Учебни помагала, Промоции и реклами и др.

Какво представлява? Цифров носител (mini CD, CD, DVD) на който можем да качим огромен обем информация в зависимост от нуждите ви. Ще разразботим приложение, което ще позволява бързо и лесно да се разглежда Вашият продуктов каталог. Вашите клиенти, ще могат да поръчат продуктите Ви с няколко натискания на мишката. Ще можете да качите собствена видео презентация или рекламни материали.

Цена:

В зависимост от вида и начина на работа с информацията цената варира между 150 и 450 лв.

* Възможни са корекции в цената, в зависимост от сложността на заданието.

Изработка на фирмени презентации, представяне на продукт

Успешния бизнес се базира на добрата комуникация с клиентите. Понякога се налага да подготвите презентация на конкретен продукт или услуга, или просто да покажете на обществото с какво се занимавате и какви са успехите Ви. Ние можем да подготвим вашата презентация към клиент или за конкретно събитие, като дори Ви подсигурим и нужната апаратура за демонстрацията.

Цени:

Изработка на Power Point презентация - 8 лв./страница.

Изработка на Flash презентация до 30 мин. - в зависимост от сложността цената варира между 120 - 250 лв.

Наем на мултимедиен проектор (не по-малко от 24 часа) - 100 лв./ден.